Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Intermezzo €26,00
Snelle (30 minuten) beauty boost behandeling voor wie de wereld van de Yon-Ka nog moet ontdekken. (ook een leuke cadeautip)

 

Escaule Beauté €40,00
Een Complete basisbehandeling van 60 minuten. Een heerlijke pauze om de huid te voorzien van vitaminen en er weer stralend uit te zien. u gaat weer ontspannen de deur uit.

 

Soin Teenager €40,00
Diep reinigende behandeling van 60 minuten voor probleemhuiden met neiging tot acné en ontstekingen.

 

Men Express €45,00
Een aanrader voor mannen die het druk hebben. Deze energie gevende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen. De duur van deze behandeling is 60 minuten.

 

Le Grand Classique €55,00
Zuiverende, Herstellende en ontspannen behandeling van 90 minuten. (incl. epileren van de wenkbrauwen)

 

Sensitive Skin €59,00
Voor mensen met een extreem gevoelige en/of rode huid.

 

Essential White €65,00
Deze zeer intensieve pigment verminderende behandeling bevordert het regeneratieproces van de huid en helpt zo oppervlakkige en diepe pigmentvlekken te verhelderen. Duur van deze behandeling is 60 minuten

 

Hydralessence €69,00
Deze hydraterende behandeling van 90 minuten zorgt dat het vocht in u huid weer in balans komt. Ook word u extra verwend met wel twee maskers!

 

Alpha Vital €69,00
Last van een fletse teint en een vermoeide huid?
Deze behandeling bezorgt u weer een gladde, frisse en heldere huid. Door de toepassing van cel vernieuwende en intensief hydraterende fruitzuren wordt de cel vernieuwing gestimuleerd en de teint opgehelderd, terwijl lijntjes en rimpels vervagen. De duur van deze behandeling is 90 minuten

 

Time Resist €69,50
Verminderd rimpels en hydrateerd uw huid. 30+ behandeling

 

Excellende code €75,00
Deze 90 minuten durende behandeling is meer dan een totaal aanpak tegen huidveroudering. Een behandeling op het gebied van anti age, massage en ontspanning, vullen elkaar aan voor een unieke beleving. (incl. handmassage en epileren van de wenkbrauwen)